Werken in Schoonmaak

Schoonmaken is een fundamenteel beroep dat soms onderschat wordt, maar een cruciale rol speelt in het behouden van schone en hygiënische omgevingen. Werken als schoonmaker biedt tal van voordelen en draagt aanzienlijk bij aan de kwaliteit van leven. Denk aan de flexibiliteit van dit werk en de positieve impact die het heeft op de gemeenschap.

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor een reeks essentiële taken, waaronder stof afnemen, stofzuigen, dweilen en prullenbakken legen. Deze werkzaamheden kunnen voor sommigen misschien eenvoudig lijken, maar ze spelen een vitale rol in het behouden van schone en hygiënische omgevingen. Of je nu geïnteresseerd bent in het schoonmaken van kantoorruimtes, campings, het ondersteunen van evenementen, of andere locaties, er zijn schoonmaak vacatures beschikbaar voor iedereen. Ontdek hier jouw ideale schoonmaakbaan.

Waarom werken in de schoonmaak?

Naast het flexibel indelen van je uren, wat uitstekend te combineren is met  schoolgaande kinderen, werk je in de schoonmaak meestal zelfstandig. Geen stress van vergaderingen of een collega die over je schouder meekijkt. Dit biedt een rustige, zelfstandige werkomgeving waarin je onafhankelijk kunt werken. Als je de voorkeur geeft aan solistisch werken, bekijk dan onze schoonmaak vacatures en kies voor jezelf!

Voordelen van de schoonmaak

  • Flexibele werktijden Schoonmakers zijn altijd in vraag, of je nu in Groningen, Assen of Leeuwarden woont. Het maakt niet uit waar je verblijft, want er is altijd schoonmaakwerk beschikbaar in jouw omgeving, op elk moment van de dag. Of je nu enkele uren in de vroege ochtend, late middag, 's nachts of in het weekend wilt schoonmaken, er is altijd werk beschikbaar. Je hebt de vrijheid om te kiezen of je flexibel wilt worden ingezet of dat je liever vaste uren per week wilt werken. De keuze is aan jou!
  • Actief bezig Als je liever geen zittend beroep hebt en juist op zoek bent naar een actieve en fysieke baan, dan is schoonmaken iets voor jou. Hier kun je jouw eigen workout creëren! Stofzuig in een hoog tempo, maak lunges terwijl je dweilt, en loop een paar extra keren de trap op en af. Ga ervoor!
  • Zelfstandig werken Naast het flexibel indelen van je uren, wat perfect te combineren is met je schoolgaande kinderen, ben je in de schoonmaak meestal zelfstandig aan het werk. Geen stress van meetings of een collega dit over je schouder mee kijkt. Werk jij liever zelfstandig? Bekijk dan onze schoonmaak vacatures en kies voor jezelf.

Laatste vacatures in de Schoonmaak

Meewerkend voorman/voorvrouw schoonmaak nabij Groningen

  • Eelde
  • Loondienst
  • Schoonmaak

Voorman/ -vrouw schoonmaak Eelde nabij Groningen Snel & adequaat is de motto! Met oog voor veiligheid en netheid. Houd jij van een spic en span werkomgeving? Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je niet bang om vies te worden? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever, een gerenommeerd familiebedrijf dat al vele jaren actief is in de schoonmaakbranche in de gehele Benelux, is op zoek naar een enthousiaste en meewerkende voorman of -vrouw in de schoonmaak. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van jouw team, terwijl je ook de projectleider ondersteunt. Je rijdt met jouw bedrijfsauto door heel Nederland en zorgt ervoor dat de industriële schoonmaak soepel verloopt. Je werkt zowel bij vaste opdrachtgevers als op projectbasis, waar je zelf ook actief meewerkt aan het schoonmaakproces. Je zorgt ervoor dat machines en installaties optimaal worden gereinigd, zodat medewerkers kunnen werken met schoon en gedesinfecteerd materiaal. In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk, maar ook voor het functioneren van het team. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en draagt bij aan de klanttevredenheid. Je hebt de kans om medewerkers op te leiden en te motiveren, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en de kwaliteit van de schoonmaak hoog blijft. Met jouw specialistische kennis ben je goed in staat om de afspraken die gemaakt zijn in de praktijk toe te passen. Je inspireert je collega’s met jouw bevlogenheid en je werkt nauwkeurig met een scherp oog voor detail. Daarnaast ben je in het bezit van een VCA-certificaat en een rijbewijs B(E). Heb je aanvullende certificaten zoals Mangatwacht, BHV of SFS Foodreiniging? Dan is dat een mooie aanvulling. Ben jij de voorman of -vrouw die wij zoeken en die ervoor kan zorgen dat alles spic en span blijft? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Wat bied jij ons? - Jij bent een specialist met een goed begrip van de afspraken en kunt deze in de praktijk toepassen; - jouw bevlogenheid inspireert het team, en met jouw flexibele houding werk je accuraat en resultaatgericht; - je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp oog voor detail; - je bent in het bezit van een VCA-certificaat en een rijbewijs B(E); - in het bezit zijn van o.a. Mangatwacht, BHV, SFS Foodreiniging is mooi meegenomen. Wat bieden wij jou? - Salaris tussen 15,55 - 17.90 euro, conform CAO Schoonmaak (RAS); - doorgroeimogelijkheden; - mobiele werktelefoon; - mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen; - een nuchter team en een warme werkomgeving, waar ook tijd is voor gezelligheid; - korte en persoonlijke communicatielijnen; - soms is de opdracht wat verder weg. Geen probleem, overnachting is dan geregeld. Ben jij de voorman, -vrouw die het schoonmaakteam laat stralen? Reageer dan snel! Solliciteer via de onderstaande button en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Schoonmaak kantoorpand

  • Groningen
  • Loondienst
  • Schoonmaak

Schoonmaakmedewerker kantoorpand in Groningen – 1 keer per week! Wij bieden vaste schoonmaakuren: elke dinsdag, bij voorkeur na 18.00 uur, voor 4,5 uur per keer. Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken - wie wil dit nu niet? Bij Pro Attent bieden we je de kans om aan de slag te gaan in een zelfstandige schoonmaakfunctie met vaste uren. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan als facilitair medewerker of een (bij)baan voor naast je studie, wij hebben diverse schoonmaakmogelijkheden in Groningen en Drenthe. Is Groningen niet jouw ideale locatie? Kijk dan op proattent.nl voor meer schoonmaakdiensten bij jou in de buurt. Wat ga je doen? Als schoonmaakmedewerker zorg je ervoor dat het kantoorpand in Groningen er altijd fris en schoon uitziet. Je begint je dienst met het klaarzetten van de schoonmaakkar en controleert of je alle benodigde materialen hebt. Je houdt je aan de kledingvoorschriften en weet precies welke schoonmaakmiddelen je waar moet gebruiken, om besmetting of schade aan producten te voorkomen. Je maakt alle ruimtes grondig schoon, van kantoor, vergaderzalen tot openbare ruimtes. Dankzij jouw inzet kunnen de medewerkers elke dag starten in een frisse, schone omgeving. Wat vragen wij? Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; je bent enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit; je werkt zelfstandig en weet van aanpakken; een VOG is vereist, deze vergoeden wij; je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Wat bieden wij? Een salaris van 14,15 per uur, conform CAO Schoonmaak/RAS; kom schoonmaken in Groningen en doe ervaring op in de schoonmaakbranche; een leuke, zelfstandige schoonmaakfunctie voor onbepaalde tijd; flexibiliteit om de schoonmaakwerkzaamheden te combineren met een andere baan of studie. Ben jij de schoonmaker(ster) die dit kantoorpand laat stralen? Reageer dan snel! Solliciteer via de onderstaande button en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Schoonmaakmedewerker

  • Assen
  • Loondienst
  • Schoonmaak

Schoonmaakmedewerker bij een autodealer in Assen Wij bieden vaste schoonmaakuren: twee dagen per week, drie uur per dag, starten om 7.00 of 8.00 uur, per direct beschikbaar. Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken - wie wil dit nu niet? Bij Pro Attent bieden we je de kans om aan de slag te gaan in een zelfstandige schoonmaakfunctie met vaste uren. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan als facilitair medewerker of een (bij)baan voor naast je studie, wij hebben diverse schoonmaakmogelijkheden in Groningen en Drenthe. Is Assen niet jouw ideale locatie? Kijk dan op proattent.nl voor meer schoonmaakdiensten bij jou in de buurt. Wat ga je doen? Als schoonmaakmedewerker zorg je ervoor dat het kantoor en de showroom van de autodealer in Assen er altijd fris en schoon uitziet. Je begint je dienst met het klaarzetten van de schoonmaakkar en controleert of je alle benodigde materialen hebt. Je houdt je aan de kledingvoorschriften en weet precies welke schoonmaakmiddelen je waar moet gebruiken, om besmetting of schade aan producten te voorkomen. Je maakt alle ruimtes grondig schoon, van kantoor tot openbare ruimtes. Dankzij jouw inzet kunnen de medewerkers elke dag starten in een frisse, schone omgeving. Wat vragen wij? - Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; - je bent enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit; - je werkt zelfstandig en weet van aanpakken; - je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Wat bieden wij? - Een salaris van 14,15 per uur, conform CAO Schoonmaak/RAS; - kom schoonmaken bij een autodealer in Assen en doe ervaring op in de schoonmaakbranche; - een leuke, zelfstandige schoonmaakfunctie voor onbepaalde tijd; - flexibiliteit om de schoonmaakwerkzaamheden te combineren met een andere baan of studie. Ben jij de schoonmaker(ster) die deze showroom laat stralen? Reageer dan snel! Solliciteer via de onderstaande button en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Staat je vacature
er niet tussen?

Wij helpen jou graag verder bij het vinden van jouw nieuwe baan. Schrijf je in en wij helpen je verder.

Inschrijven
Schrijf je in voor onze vacature alert
Schrijf je in en vind jouw nieuwe baan —

Schoonmaakmedewerker Farmsum

  • Delfzijl
  • Loondienst
  • Schoonmaak

Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken, wie wil dit nu niet? Ben je student en op zoek naar de ideale bijbaan, dan ben je ook van harte welkom. Plan je werk gemakkelijk om je studie heen! Houd jij van spik & span? Steek jij graag jouw armen uit de mouwen, in de sop? Dan zijn wij op zoek naar jou in Farmsum! Farmsum – kantoor – maandag & woensdag & vrijdag 1 uur per dag (overdag), werktijden zijn zelf in te delen, reiskosten worden vergoed indien nodig Wat ga je doen? Voor een kantoor, zorg jij er voor dat de medewerkers elke keer weer met een fris en schone start beginnen. Jij begint je dienst met het halen van de schoonmaakkar en zorgt er voor dat alles aanwezig is om te starten aan de schoonmaak. Je houd de kledingvoorschriften in acht en weet welk reinigingsmiddelen waar te gebruiken, dit om besmetting en/of schade aan producten te voorkomen. Van de kantoorruimtes, ga je naar de vergaderzaal en daar vandaan naar de openbare ruimtes. Functie eisen: - Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; - je bent enthousiast; - je weet van aanpakken. Wat bieden wij? - Salaris is conform CAO Schoonmaak/RAS; - ervaring op doen in de schoonmaak; - een leuke (bij)baan voor onbepaalde tijd; - een flexibele & zelfstandige baan.

Schoonmaakmedewerker Zuidbroek

  • Noordbroek
  • Loondienst
  • Schoonmaak

Schoonmaakemedewerker in Zuidbroek, vaste uren! Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken, wie wil dit nu niet? Ben je student en op zoek naar de ideale bijbaan, dan ben je ook van harte welkom. Plan je werk gemakkelijk om je studie heen! Houd jij van spik & span? Steek jij graag jouw armen uit de mouwen, in de sop? Dan zijn wij op zoek naar jou in Zuidbroek! Zuidbroek - transport bedrijf – maandag t/m vrijdag 2,30 uur per dag, je start om 8 uur Wat ga je doen? Voor een kantoor, zorg jij er voor dat de medewerkers elke keer weer met een fris en schone start beginnen. Jij begint je dienst met het halen van de schoonmaakkar en zorgt er voor dat alles aanwezig is om te starten aan de schoonmaak. Je houd de kledingvoorschriften in acht en weet welk reinigingsmiddelen waar te gebruiken, dit om besmetting en/of schade aan producten te voorkomen. Van de kantoorruimtes, ga je naar de vergaderzaal en daar vandaan naar de openbare ruimtes. Functie eisen: - Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; - je bent enthousiast; - je weet van aanpakken. Wat bieden wij? - Salaris is conform CAO Schoonmaak/RAS; - ervaring op doen in de schoonmaak; - een leuke (bij)baan voor onbepaalde tijd; - een flexibele & zelfstandige baan.

Werken in een ander vakgebied?

Evenementen toch niet helemaal jouw ding? Kom dan werken in een ander vakgebied!

Schrijf je in voor onze vacature alert