Maak kennis met Pro ATTENT

Loop dan even digitaal bij ons binnen, want wij hebben wat je zoekt.
Neem snel contact op voor een afspraak! Wij zoeken jou!

Het uitzendbureau van Groningen

Welkom bij Pro ATTENT, hét noordelijke uitzendbureau voor banen in de administratieve sector en technische branche. Ons getalenteerde team, bestaande uit Marlies, Anita, Eleonora, Eva Noor, Gijs en Carmijn, staat voor jou klaar. Elk van ons brengt unieke vaardigheden, expertise en passie met zich mee. Wat zich vertaalt naar een toegewijde inzet voor jouw succes!

Pro ATTENT is een label van Pro Students Uitzendbureau  welke in 2010 opgericht door Marlies Dijkstra en is sindsdien een groeiende organisatie. Gevestigd in Groningen, fungeert Pro ATTENT als de brug tussen talent en werk in de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn gepassioneerd in het bemiddelen van zowel administratieve als productieve uitzendkrachten, waarbij we streven naar de perfecte match tussen bedrijven en talent.

Bij Pro ATTENT bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw personeelsbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar flexibele inzet via uitzenden, specifieke talenten wilt aantrekken met werving & selectie, of de administratieve rompslomp van payrollservice wilt uitbesteden – wij hebben de oplossing.

Ontdek de mogelijkheden die Pro ATTENT te bieden heeft en laat ons team van experts jou begeleiden naar een succesvolle toekomst.

Maak kennis met ons team

Marlies Louwes-Dijkstra Eigenaar
Anita van Dorresteijn-Krijthe Senior intercedente
Eleonora Faber Online marketeer
Gijs Tervoort Recruiter