Werken in Schoonmaak

Schoonmaken is een fundamenteel beroep dat soms onderschat wordt, maar een cruciale rol speelt in het behouden van schone en hygiënische omgevingen. Werken als schoonmaker biedt tal van voordelen en draagt aanzienlijk bij aan de kwaliteit van leven. Denk aan de flexibiliteit van dit werk en de positieve impact die het heeft op de gemeenschap.

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor een reeks essentiële taken, waaronder stof afnemen, stofzuigen, dweilen en prullenbakken legen. Deze werkzaamheden kunnen voor sommigen misschien eenvoudig lijken, maar ze spelen een vitale rol in het behouden van schone en hygiënische omgevingen. Of je nu geïnteresseerd bent in het schoonmaken van kantoorruimtes, campings, het ondersteunen van evenementen, of andere locaties, er zijn schoonmaak vacatures beschikbaar voor iedereen. Ontdek hier jouw ideale schoonmaakbaan.

Waarom werken in de schoonmaak?

Naast het flexibel indelen van je uren, wat uitstekend te combineren is met  schoolgaande kinderen, werk je in de schoonmaak meestal zelfstandig. Geen stress van vergaderingen of een collega die over je schouder meekijkt. Dit biedt een rustige, zelfstandige werkomgeving waarin je onafhankelijk kunt werken. Als je de voorkeur geeft aan solistisch werken, bekijk dan onze schoonmaak vacatures en kies voor jezelf!

Voordelen van de schoonmaak

 • Flexibele werktijden Schoonmakers zijn altijd in vraag, of je nu in Groningen, Assen of Leeuwarden woont. Het maakt niet uit waar je verblijft, want er is altijd schoonmaakwerk beschikbaar in jouw omgeving, op elk moment van de dag. Of je nu enkele uren in de vroege ochtend, late middag, 's nachts of in het weekend wilt schoonmaken, er is altijd werk beschikbaar. Je hebt de vrijheid om te kiezen of je flexibel wilt worden ingezet of dat je liever vaste uren per week wilt werken. De keuze is aan jou!
 • Actief bezig Als je liever geen zittend beroep hebt en juist op zoek bent naar een actieve en fysieke baan, dan is schoonmaken iets voor jou. Hier kun je jouw eigen workout creëren! Stofzuig in een hoog tempo, maak lunges terwijl je dweilt, en loop een paar extra keren de trap op en af. Ga ervoor!
 • Zelfstandig werken Naast het flexibel indelen van je uren, wat perfect te combineren is met je schoolgaande kinderen, ben je in de schoonmaak meestal zelfstandig aan het werk. Geen stress van meetings of een collega dit over je schouder mee kijkt. Werk jij liever zelfstandig? Bekijk dan onze schoonmaak vacatures en kies voor jezelf.

Laatste vacatures in de Schoonmaak

Huismeester

 • Groningen
 • Loondienst
 • Logistiek / groothandel, Schoonmaak

Huismeester gezocht! Wie wil dit nu niet? Een eigen locatie met garageboxen waar jij verantwoordelijk voor bent. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een visitekaartje voor de locatie Groningen. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in beveiligde opslagruimtes en garageboxen in Nederland. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hier terecht. Wat ga je doen? Op woensdag & zaterdag ontvang je de klanten en geeft ze een rondleiding. Ook laat je de box zien die ze willen huren en verteld de klant welke mogelijkheden er zijn. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee. Heeft de klant de boeking gedaan, dan verwerk je alles in het systeem. Op deze dagen werk je van 11.00 – 14.00 uur. Tussendoor zorg je er voor dat alles spic & span is in jouw toko. Elke dag maak je een rondje, ruim je op, maak je schoon en voer je inspecties uit. Hiervoor staat elke dag een uur. Zelfstandig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat de huurder op een picobello locatie een box huren. Wat neem jij mee? Je bent flexibel; gastvrij en klantvriendelijk; zelfstandig & verantwoordelijkheidsgevoel; representatief; het gaat om een vaste baan, dus je bent voor onbepaalde tijd beschikbaar; je ziet het werk liggen en hebt enige ervaring in de schoonmaak; kunnen werken met een CRM systeem. Wat bieden wij? Salaris conform CAO (afhankelijk van ervaring); een vaste baan voor 10 uur per week; je eigen toko; leuk, dynamisch en groeiend bedrijf. Ben jij de gastvrije kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Huismeester

 • Groningen
 • Loondienst
 • Schoonmaak

Huismeester gezocht! Wie wil dit nu niet? Een eigen locatie met garageboxen waar jij verantwoordelijk voor bent. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een visitekaartje voor de locatie Groningen. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in beveiligde opslagruimtes en garageboxen in Nederland. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hier terecht. Wat ga je doen? Op woensdag & zaterdag ontvang je de klanten en geeft ze een rondleiding. Ook laat je de box zien die ze willen huren en verteld de klant welke mogelijkheden er zijn. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee. Heeft de klant de boeking gedaan, dan verwerk je alles in het systeem. Op deze dagen werk je van 11.00 – 14.00 uur. Tussendoor zorg je er voor dat alles spic & span is in jouw toko. Elke dag maak je een rondje, ruim je op, maak je schoon en voer je inspecties uit. Hiervoor staat elke dag een uur. Als conciërge werk je zelfstandig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat de huurder op een picobello locatie een box kan huren. Wat neem jij mee? - Je bent flexibel; - gastvrij en klantvriendelijk; - zelfstandig & verantwoordelijkheidsgevoel; - representatief; - het gaat om een vaste baan, dus je bent voor onbepaalde tijd beschikbaar; - je ziet het werk liggen en hebt enige ervaring in de schoonmaak; - kunnen werken met een CRM systeem. Wat bieden wij? - Salaris conform CAO (afhankelijk van ervaring); - een vaste baan voor ca. 10 uur per week; - je eigen toko; - leuk, dynamisch en groeiend bedrijf.

Schoonmaakmedewerker winkelcentrum

 • Groningen
 • Loondienst
 • Schoonmaak

Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken, wie wil dit nu niet? Ben je student en op zoek naar de ideale bijbaan, dan ben je ook van harte welkom. Plan je werk gemakkelijk om je studie heen! Houd jij van spik & span? Steek jij graag jouw armen uit de mouwen, in de sop? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben een nieuwe schoonmaaklocatie in Groningen. Je start zo snel mogelijk. Jouw werkdag is op zondag en dan 3 zondagen in de maand. Je start om 12.00 uur en werkt tot 18.00 uur. Wat ga je doen? In het winkelcentrum zorg jij er voor dat het winkelpubliek in een fris en schoon pand kunnen vertoeven. De schoonmaakkar staat gereed, vuilniszakken binnen handbereik en poetsen maar. Je houdt de kledingvoorschriften in acht en weet welk reinigingsmiddelen waar te gebruiken, dit om besmetting en/of schade aan producten te voorkomen. Heb je prullenbakken gecontroleerd, dan veeg je de vloer aan. Ook het toilet verdient jouw aandacht. Functie eisen: - Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; - je bent enthousiast; - je weet van aanpakken; - 3 zondagen per maand beschikbaar. Wat bieden wij? - Salaris is conform CAO Schoonmaak/RAS; - toeslag van 50%. - ervaring op doen in de schoonmaak; - een leuke (bij)baan voor onbepaalde tijd; - een flexibele & zelfstandige baan. Last van beginnende schoonmaakkriebels? Reageer dan snel! Je kunt solliciteren door op onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Staat je vacature
er niet tussen?

Wij helpen jou graag verder bij het vinden van jouw nieuwe baan. Schrijf je in en wij helpen je verder.

Inschrijven
Schrijf je in voor onze vacature alert
Schrijf je in en vind jouw nieuwe baan —

Voedingsassistent

 • Groningen
 • Loondienst
 • Horeca / evenementen, Schoonmaak, Zorg / welzijn

Voedingsassistent ??? Geduld en tact in de wereld van de voedingszorg Jij bent degene die zorgdraagt voor het bereiden en serveren van voedingsmiddelen aan de patiënten, maar jouw rol gaat verder dan dat. Als voedingsassistent creëer je ook een gastvrije en ondersteunende omgeving voor patiënten tijdens de maaltijden. Met een glimlach, vriendelijke woorden en een luisterend oor, voed je niet alleen hun lichaam, maar ook hun geest. Jij als voedingsassistent bent van essentieel belang voor het welzijn van patiënten. Ben jij klaar om het verschil te maken? Lees verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een betere zorgervaring voor de patiënten. Hoe ziet jouw werkdag er uit? Elke werkdag ontvang jij van jouw teamleider de juiste instructies. Samen met jouw collega’s neem je deel aan het werkoverleg. Je weet daarna precies wat je moet doen. Het bereiden van voedingsmiddelen en het serveren van deze middelen bij de patiënten. Op het juiste tijdstip zorg jij dat de patiënt het juiste ontvangt en eet/drinkt. Je hebt daarbij goed in kaart wat de hoeveelheden en wat de dieetregels zijn. Met jouw inzicht, signaleer je wanneer de patiënt een eet- of drinkproblematiek heeft. Wanneer alles geserveerd is, zorg je dat de keuken weer spic en span is. Nu even tijd voor de administratie. Is de voorraad nog op peil? Moet je nog wat bestellen? Check, houdbaarheidsdatum is nog correct. Nog even kort overleg met de verpleegkundige, wellicht kan je nog ondersteunen op de afdeling. Met jouw gastvrije houding zorg je tussendoor voor een bakje koffie en thee voor de bezoekers. Het gaat om een baan ter vervanging van ziekte. De duur is dus onbekend. Starten is vanaf september. De dagen in september zijn reeds vast gelegd. Daarna wordt voor de periode erna de dagen met jou kort gesloten. Je werkt in ieder geval ca. 16 uur/2 dagen per week. De werktijden zijn tussen 08.00 – 17.00 uur Functie eisen: - Relevante opleiding, minimaal MBO niveau II; - bij voorkeur relevante werkervaring of het sluit goed aan op jouw studie; - kennis van de HACCP richtlijnen; - VOG (geldig) – bij een nieuwe aanvraag worden de kosten betaald; - Hepatitis B vaccinatie of bereid zijn om deze te halen; - niet bang zijn voor bloed & naalden. Wat bieden we jou? - Bruto uurloon op basis van schaal 25 – CAO Ziekenhuizen; - leuke werkplek in de zorg; - dynamisch en zorgzaam team. Heb je interesse? Reageer dan snel! Je kunt reageren door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Schoonmaakmedewerker Groningen

 • Groningen
 • Loondienst
 • Schoonmaak

Vaste uren, een goed salaris en zelfstandig werken, wie wil dit nu niet? Ben je student en op zoek naar de ideale bijbaan, dan ben je ook van harte welkom. Plan je werk gemakkelijk om je studie heen! Houd jij van spik & span? Steek jij graag jouw armen uit de mouwen, in de sop? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben twee nieuwe schoonmaakvacatures in Groningen. Optie 1: Start zo snel mogelijk. Jouw werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag, voor 9.00 uur in de ochtend of na 16.30 uur in de middag. 2 uur per keer, met garantie op uitbreiding in de toekomst. Het betreft een kantoorpand (sleutelpand) in Groningen voor driemaal per week, de tijden gaan in overleg. Je werkt ca. 6 uur per week. Optie 2 : Start vanaf september. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag overdag, tussen 9.00 en 16.00 uur. Het betreft de algemene ruimtes (gangen en toiletten) in een kantorencomplex in Groningen voor vijf dagen in de week, 2,75 uur per keer de tijden gaan in overleg. Je werkt ca. 13,75 uur per week. Wat ga je doen? Voor een kantoor, zorg jij er voor dat de medewerkers elke keer weer met een fris en schone start beginnen. Jij begint je dienst met het halen van de schoonmaakkar en zorgt er voor dat alles aanwezig is om te starten aan de schoonmaak. Je houd de kledingvoorschriften in acht en weet welk reinigingsmiddelen waar te gebruiken, dit om besmetting en/of schade aan producten te voorkomen. Van de kantoorruimtes, ga je naar de vergaderzaal en daar vandaan naar de openbare ruimtes. Functie eisen: - Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; - je bent enthousiast; - je weet van aanpakken; - dinsdag of woensdag en vrijdag beschikbaar voor . Wat bieden wij? - Salaris is conform CAO Schoonmaak/RAS; - ervaring op doen in de schoonmaak; - een leuke (bij)baan voor onbepaalde tijd; - een flexibele & zelfstandige baan. Last van beginnende schoonmaakkriebels? Reageer dan snel! Je kunt solliciteren door op onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Werken in een ander vakgebied?

Evenementen toch niet helemaal jouw ding? Kom dan werken in een ander vakgebied!

Schrijf je in voor onze vacature alert