Uitzenden Pro ATTENT

Pro ATTENT is een uitzendorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in het bemiddelen van administratieve en productieve uitzendkrachten.

Waarom kiezen voor uitzenden?

Als Pro ATTENT willen we graag de voordelen benadrukken van het kiezen voor uitzenden. Uitzenden biedt namelijk diverse kansen en mogelijkheden voor studenten, zowel tijdens hun studie als daarna.

Enkele redenen waarom uitzenden aantrekkelijk kan zijn.

  • Kwalitatieve kandidaten Pro ATTENT heeft een uitgebreid netwerk van getalenteerde studenten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescreend. Werkgevers kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de kandidaten die wij leveren.
  • Flexibiliteit Wij bieden flexibiliteit in het inhuren van personeel. Of het nu gaat om tijdelijke piekperiodes, vervanging bij afwezigheid of specifieke projecten, werkgevers kunnen snel en gemakkelijk studenten vinden die aan hun behoeften voldoen.
  • Kostenbesparing Uitzenden via Pro ATTENT kan kosteneffectief zijn voor werkgevers. Ze kunnen de exacte uren betalen die nodig zijn, zonder langdurige verplichtingen of extra kosten zoals sociale premies en vakantiedagen.
  • Frisse perspectieven en innovatie Studenten brengen vaak nieuwe ideeën en frisse perspectieven met zich mee. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied, wat kan bijdragen aan innovatie binnen het bedrijf.

Wat ze zeggen over Pro ATTENT

Ik heb via Pro ATTENT een baan voor de toekomst een greenjob

Werken via Pro ATTENT als sales medewerker is gewoon geweldig! Elke dag begint vol energie en enthousiasme, omringd door inspirerende collega's. Mijn rol om de agenda van de accountmanagers te vullen met nieuwe afspraken is uitdagend maar zeer bevredigend. Samen met de eigenaren van het bedrijf tackelen we dagelijkse uitdagingen en boeken we succes. Aan het einde van de dag vieren we deze successen samen. Ik ben trots op mijn werk en de impact die we hebben op een duurzamere toekomst.
Emma Sales medewerker

Ik kan zeker Pro ATTENT aanraden.

Ik ben zeer tevreden over mijn baan als logistiek medewerker. Werken voor een internationaal bedrijf is een unieke en boeiende ervaring. Mijn taken variëren van het beheren van de voorraad tot het coördineren van internationale zendingen, en ik ben trots op de rol die ik speel om ervoor te zorgen dat onze hoogwaardige producten wereldwijd worden geleverd. Het team is professioneel en ondersteunend, en de sfeer in het bedrijf is geweldig. Dit is echt een plek waar ik mijn vaardigheden kan ontwikkelen en mijn carrière in de logistiek kan laten groeien. Ik ben enthousiast over de toekomst.
Bas de Jong Logistiekmedewerker