Payroll Pro ATTENT

Pro ATTENT is een gespecialiseerd bedrijf in payroll-diensten. We nemen de verantwoordelijkheid en administratie van salarisbetalingen en belastingafdrachten van werknemers over. Bij Pro ATTENT begrijpen we de unieke behoeften van studenten en zorgen we ervoor dat ze correct en tijdig worden betaald. We zijn op de hoogte van wet- en regelgeving rondom studentenwerk en bieden specifieke fiscale voordelen en beperkingen. Onze diensten zijn gericht op werkgevers en studenten om payroll-processen soepel te laten verlopen.

Payroll via Pro ATTENT

Payroll is de methode voor bedrijven om werknemers in te lenen zonder risico’s. Met payrolling treedt Pro ATTENT namelijk op als juridisch werkgever. Dit houdt in dat wij de arbeidsrechtelijke risico´s en salarisadministratieve lasten van u overnemen. Uw medewerker komt middels een payroll overeenkomst op basis van de NBBU-CAO in dienst bij Pro ATTENT. Wij zorgen vervolgens voor het tijdig uitbetalen van salarissen, het afdragen van premies etc. Dit bespaart u tijd en het biedt u zekerheid waardoor u zich kunt concentreren op de werkzaamheden waar u goed in bent.

Waarom Payroll?

Payroll biedt bedrijven diverse voordelen, waaronder kostenbesparing door uitbesteding van salarisadministratie, loonbelastingen en sociale premies. Daarnaast zorgt payroll voor flexibiliteit in personeelsbeheer, met de mogelijkheid tot tijdelijke contracten en snelle aanpassingen van contracturen. Het gebruik van payrollprofessionals waarborgt naleving van de nieuwste wet- en regelgeving. Bovendien verlicht payroll de administratieve lasten, waardoor ondernemers meer tijd hebben voor belangrijke taken. Het uitbesteden van het juridische werkgeverschap aan payrollbedrijven minimaliseert risico’s op arbeidsrechtelijke claims en procedures.

De voordelen van Payroll

  • Kostenbesparing Door gebruik te maken van payroll-diensten hoef je geen interne salarisadministratieafdeling te onderhouden. Dit bespaart je kosten zoals salaris van medewerkers, training, software en administratieve taken. Je kunt je focussen op je kernactiviteiten en de payroll-provider zorgt voor de loonadministratie.
  • Tijdsbesparing Payroll-diensten nemen de complexe taken van salarisadministratie uit handen. Dit bespaart je tijd en moeite die je kunt besteden aan andere belangrijke bedrijfsactiviteiten. Het uitbesteden van payroll stelt je in staat om je te concentreren op de groei en ontwikkeling van je bedrijf.
  • Compliance en nauwkeurigheid Payroll-dienstverleners zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en belastingen. Ze zorgen ervoor dat je loonadministratie voldoet aan alle wettelijke vereisten en houden rekening met veranderingen in de regelgeving. Dit minimaliseert het risico op boetes en juridische problemen.