Werken in Assen

Assen, een stad omringd door een mix van culturele rijkdom, natuurlijke schoonheid en bekend om zijn rokende motoren, biedt niet alleen een werkplek maar ook een inspirerende omgeving.
Laat je verassen in Assen!

Assen biedt ruimte voor groei, of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent. Bij Pro ATTENT vind je de ondersteuning en hulpbronnen die je nodig hebt om te groeien en je doelen te bereiken in Assen.

Kies voor Pro ATTENT en ontdek hoe deze stad jouw professionele dromen kan waarmaken.

Ontdek werkplezierin Assen

Woon je in het bruisende Assen of ben je gevestigd in het nabijgelegen Groningen en klaar voor een korte reistijd van slechts een kwartiertje? Dan is werken in Assen dé ideale keuze voor jou!

Assen is niet zomaar een stad; het biedt een rijke verscheidenheid aan mogelijkheden in het bedrijfsleven. Of je nu kiest voor de dynamiek van de horeca, de bedrijvigheid in de detailhandel, of een andere sector die aansluit bij jouw passies, Assen heeft het allemaal. Wat het extra bijzonder maakt, is dat bedrijven hier moeiteloos inspelen op jouw behoeften door werktijden af te stemmen op jouw beschikbaarheid.

Of je nu zoekt naar een parttime positie als schoonmaker van vakantiehuisjes of de flexibiliteit van een horecamedewerker nodig hebt vanwege schoolgaande kinderen, Pro ATTENT staat voor je klaar. Plan je werk gemakkelijk zelf in, doe waardevolle werkervaring op en ontdek de professionele mogelijkheden die Assen te bieden heeft.

Heb je nog niet de perfecte baan gevonden? Laat je dan verrassen in Assen! Pro ATTENT heeft een scala aan vacatures in Assen speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Waarom werken in Assen?

  • Change of scenery Assen, de Drentse hoofdstad aan de rand van de Hondsrug, biedt een verfijnde ontsnapping voor wie uitgekeken is op het Groninger landschap. Hier komt geschiedenis tot leven, en werken in Assen betekent niet alleen professionele groei, maar ook een reis terug in de tijd, waar Neanderthalers, mammoeten en sabeltandtijgers deel uitmaken van het intrigerende decor. Waag de sprong en ontdek de unieke charme van werken in Assen.
  • Flexibele werktijden Geniet van de vrijheid om te werken waar en wanneer het jou uitkomt. Het zakelijke landschap in Assen is zeer geschikt voor parttimers. De horeca en detailhandel begrijpen de waarde van jouw flexibiliteit en bieden werk dat naadloos aansluit op jouw schema. Optimaliseer je baan in Assen om een evenwicht te vinden tussen werk en privé, waarbij flexibiliteit en professionaliteit hand in hand gaan.
  • Professioneel netwerk Kom in contact met professionals binnen jouw vakgebied en creëer een netwerk dat jou kan helpen bij toekomstige banen of andere zakelijke uitdagingen. Grijp deze kans, kom werken in Assen en bouw een professionele netwerk op.

Laatste vacatures in Assen

Wat andere kandidaten over ons zeggen

Ik heb via Pro ATTENT een baan voor de toekomst een greenjob

Werken via Pro ATTENT als sales medewerker is gewoon geweldig! Elke dag begint vol energie en enthousiasme, omringd door inspirerende collega's. Mijn rol om de agenda van de accountmanagers te vullen met nieuwe afspraken is uitdagend maar zeer bevredigend. Samen met de eigenaren van het bedrijf tackelen we dagelijkse uitdagingen en boeken we succes. Aan het einde van de dag vieren we deze successen samen. Ik ben trots op mijn werk en de impact die we hebben op een duurzamere toekomst.
Emma Sales medewerker

Ik kan zeker Pro ATTENT aanraden.

Ik ben zeer tevreden over mijn baan als logistiek medewerker. Werken voor een internationaal bedrijf is een unieke en boeiende ervaring. Mijn taken variëren van het beheren van de voorraad tot het coördineren van internationale zendingen, en ik ben trots op de rol die ik speel om ervoor te zorgen dat onze hoogwaardige producten wereldwijd worden geleverd. Het team is professioneel en ondersteunend, en de sfeer in het bedrijf is geweldig. Dit is echt een plek waar ik mijn vaardigheden kan ontwikkelen en mijn carrière in de logistiek kan laten groeien. Ik ben enthousiast over de toekomst.
Bas de Jong Logistiekmedewerker