Werken in Emmen

Als de industriestad van het Noorden biedt Emmen een vruchtbare bodem voor jouw professionele groei. Diverse bedrijven en ondernemingen in de regio creëren mogelijkheden voor werkzoekenden in verschillende sectoren. 

Het hart van de stad klopt in rood-wit voor FC Emmen, en jij kunt deel uitmaken van deze opwinding. Werk tijdens voetbalwedstrijden in de exclusieve businesslounge of skybox en beleef Emmen op een unieke manier! Leef je uit in Emmen!

Samengevat biedt werken in Emmen een mix van industriële kansen, sport en entertainment, culturele rijkdom, leefbaarheid en een goede werk-privébalans. Het is een stad met diverse mogelijkheden om jouw carrièredoelen te behalen. Po ATTENT nodigt je uit om deze kansen in Emmen te ontdekken.

Werken in Emmen

Emmen, oftewel de “Vlinderstad,” biedt meer dan alleen werk. Met groene ruimtes, vriendelijke gemeenschappen en diverse voorzieningen is de stad een ideale plek om te wonen en te werken. Ervaar de perfecte balans tussen werk en privé in deze levendige stad. Leef je uit in Emmen!

Ontdek wat Po ATTENT voor jou kan betekenen in Emmen! Of je nu droomt van spannende industriële uitdagingen, de opwinding van sport en entertainment zoekt, of je wilt laten inspireren door de culturele rijkdom van de Vlinderstad, wij staan klaar om jouw professionele reis te ondersteunen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij voor jou hebben in deze bruisende stad.

 

 

Waarom werken in Emmen?

  • Weekenddiensten De voetbalwedstrijden vinden meestal in het weekend plaats enkel eens op een doordeweekse dag in de avonduren. Geschikt als bijbaan maar ook voor de echte voetballiefhebber te combineren met een andere baan.
  • De vlinderstad Geniet van een groene omgeving

Laatste vacatures in Emmen

Wat andere kandidaten over ons zeggen

Ik heb via Pro ATTENT een baan voor de toekomst een greenjob

Werken via Pro ATTENT als sales medewerker is gewoon geweldig! Elke dag begint vol energie en enthousiasme, omringd door inspirerende collega's. Mijn rol om de agenda van de accountmanagers te vullen met nieuwe afspraken is uitdagend maar zeer bevredigend. Samen met de eigenaren van het bedrijf tackelen we dagelijkse uitdagingen en boeken we succes. Aan het einde van de dag vieren we deze successen samen. Ik ben trots op mijn werk en de impact die we hebben op een duurzamere toekomst.
Emma Sales medewerker

Ik kan zeker Pro ATTENT aanraden.

Ik ben zeer tevreden over mijn baan als logistiek medewerker. Werken voor een internationaal bedrijf is een unieke en boeiende ervaring. Mijn taken variëren van het beheren van de voorraad tot het coördineren van internationale zendingen, en ik ben trots op de rol die ik speel om ervoor te zorgen dat onze hoogwaardige producten wereldwijd worden geleverd. Het team is professioneel en ondersteunend, en de sfeer in het bedrijf is geweldig. Dit is echt een plek waar ik mijn vaardigheden kan ontwikkelen en mijn carrière in de logistiek kan laten groeien. Ik ben enthousiast over de toekomst.
Bas de Jong Logistiekmedewerker