Pro ATTENT Uitzendbureau
voor werkgevers

Welkom bij Pro ATTENT, het label van Pro Students Uitzendbureau, opgericht in 2010 door Marlies Dijkstra. Als een groeiende organisatie bemiddelen wij vanuit Groningen in de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Onze specialisatie ligt in het bemiddelen van zowel administratieve als productieve uitzendkrachten.

Bij Pro ATTENT bieden wij uitgebreide diensten aan, waaronder uitzenden, werving & selectie, en payrollservice. Wij zijn uw betrouwbare partner en staan bekend om onze aandachtige aanpak.

Ontdek de voordelen van onze lokale expertise en gespecialiseerde dienstverlening. Wij zijn er om u te ontzorgen en zorgen voor de perfecte match. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ATTENT-dienstverlening!

Werkgevers in en om Groningen

Als u op zoek bent naar professionele uitzendkrachten in Groningen, Friesland of Drenthe, is Pro ATTENT uw ideale partner. Wij begrijpen de lokale arbeidsmarkt en hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol matchen van bedrijven met geschikte kandidaten.

Naast ervaren vakvolwassenen bemiddelt Pro ATTENT ook MBO+, HBO- en WO-studenten via het label Pro Students Uitzendbureau. Heeft uw bedrijf behoefte aan snel, flexibel en nauwkeurig inzetbaar personeel? Wij zijn er om te helpen.

Wat Pro Students Uitzendbureau en ATTENT onderscheidt, zijn de korte lijnen, snelle reacties en het persoonlijke contact. Wij zijn toegewijd aan het creëren van kansen en mogelijkheden, zowel voor werkgevers als uitzendkrachten.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide diensten of direct aan de slag met het vinden van de juiste uitzendkracht? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pro ATTENT met expertise en toewijding aan uw personeelsbehoeften kan voldoen. Uw succes staat bij ons voorop!

Op zoek naar
administratief personeel?

Op zoek naar kundig en gemotiveerd administratief personeel? Bij Pro ATTENT hebben we altijd gekwalificeerde kandidaten klaarstaan om aan uw behoeften te voldoen. Al jarenlang zenden we deskundig administratief personeel uit naar diverse bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe.

Onze Administratieve Professionals:
Onze pool van administratief talent is zorgvuldig geselecteerd en getraind om een breed scala aan taken aan te kunnen. Of het nu gaat om data-entry, boekhouding, klantenservice of andere administratieve functies, wij hebben de juiste mensen voor u beschikbaar.

Ontdek hoe Pro ATTENT uw bedrijf kan ondersteunen met ons ervaren administratief personeel en flexibele aanpak die aansluit bij uw specifieke eisen. Neem vandaag nog contact met ons op. Uw succes is onze prioriteit!

https://proattent.nl/wp-content/uploads/2023/05/student-1-1024x682.jpg

Op zoek naar
productiepersoneel?

Bent u op zoek naar vaardig en toegewijd productiepersoneel? Bij Pro ATTENT hebben we een pool van gekwalificeerde kandidaten klaarstaan om aan uw productiebehoeften te voldoen. Met jarenlange ervaring verstrekken wij bedreven productiemedewerkers aan uiteenlopende bedrijven in de Noordelijke provincies.

Onze vakbekwame productiekrachten:
Ons team van productietalent is zorgvuldig samengesteld en getraind om diverse taken in de productiesector aan te kunnen. Of het nu gaat om assemblage, machinebediening, kwaliteitscontrole of andere productiegerelateerde functies, wij hebben de juiste professionals beschikbaar.

Ontdek vandaag nog hoe Pro ATTENT uw bedrijf kan versterken met ons ervaren productiepersoneel en flexibele aanpak. Neem contact met ons op en ervaar wat Pro ATTENT voor u kan betekenen.

Wij staan voor u klaar

Pro ATTENT | Uitzenden

is een uitzendorganisatie met ruime ervaring in het bemiddelen van vakvolwassenen. Wij zijn in staat om flexibel en efficiënt vacatures snel te vervullen. Dit kan zijn voor een klus van één dag, maar uiteraard ook voor een project van een aantal maanden of voor vervanging tijdens afwezigheid wegens ziekte of vakantie!

Pro ATTENT | Werving & Selectie

is gespecialiseerd in het bemiddelen van vakvolwassenen voor zowel administratieve als productieve uitzendkrachten. Wij focussen op het matchen van ervaren professionals met diverse functies, waardoor we een brug slaan tussen ervaring en nieuwe uitdagingen.

Dankzij ons diverse aanbod aan banen hebben we een actueel netwerk opgebouwd met potentiële kandidaten die verschillende ervaringsniveaus en opleidingsachtergronden vertegenwoordigen. Onze betrokkenheid begint al tijdens eerdere werkervaringen, waarbij professionals bij ons langskomen voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Van ervaren kracht tot iemand die op zoek is naar een nieuwe fase in zijn of haar carrière! Hierdoor hebben we een diepgaand inzicht in de kandidaten die we vertegenwoordigen.

Pro ATTENT l Payroll service

Payroll is de methode voor bedrijven om werknemers in te lenen zonder risico’s. Met payrolling treedt Pro ATTENT namelijk op als juridisch werkgever. Dit houdt in dat wij de arbeidsrechtelijke risico´s en salarisadministratieve lasten van u overnemen. Uw medewerker komt middels een payroll overeenkomst op basis van de NBBU-CAO in dienst bij Pro ATTENT. Wij zorgen vervolgens voor het tijdig uitbetalen van salarissen, het afdragen van premies etc. Dit bespaart u tijd en het biedt u zekerheid waardoor u zich kunt concentreren op de werkzaamheden waar u goed in bent.


De voordelen van het
werken met vakvolwassenen

  • Ervaring en Expertise Vakvolwassenen hebben vaak een uitgebreide ervaring en expertise in hun vakgebied. Dit betekent dat ze beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om taken effectief en efficiënt uit te voeren, wat kan bijdragen aan de algehele productiviteit van het team
  • Minder Inwerktijd Gezien de ervaring, hebben ze over het algemeen minder inwerktijd nodig. Ze begrijpen de bedrijfsprocessen en kunnen snel zelfstandig aan de slag, waardoor de overgangsperiode soepeler verloopt
  • Stabiliteit en Betrouwbaarheid Oudere werknemers vertonen vaak een grote mate van stabiliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn toegewijd aan hun werk en hebben vaak een sterk arbeidsethos, wat een positieve invloed kan hebben op de teamdynamiek
  • Mentorschap Vakvolwassenen delen hun kennis en ervaring, wat niet alleen de professionele ontwikkeling van anderen bevordert, maar ook de continuïteit van vaardigheden binnen het bedrijf waarborgt
https://proattent.nl/wp-content/uploads/2023/05/worker.jpg