Werken in de Productiesector

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière vol kansen en groei? Dan is de productiesector dé plek waar je moet zijn. Hier ontdek je een dynamische omgeving waar elke dag nieuwe uitdagingen wachten en waar je de kans krijgt om betrokken te zijn bij het creëren van tastbare producten die de wereld veroveren.

Waarom werken in de productie?

Elke dag is anders en er is altijd iets nieuws te leren. Je zult betrokken zijn bij het productieproces van begin tot eind, en het gevoel hebben dat je echt bijdraagt aan iets groots. Of het nu gaat om het maken van machines, elektronische apparatuur of verpakte goederen, je zult zien hoe jouw inspanningen resulteren in tastbare producten die mensen wereldwijd gebruiken.

Werken in de productie biedt diverse voordelen

  • Praktische vaardigheden en ervaring Werken in de productie biedt waardevolle praktische vaardigheden en ervaring, zoals het werken met geavanceerde machines en technologieën, efficiëntie en het handhaven van kwaliteitsnormen.
  • Teamwerk en samenwerking De productiesector bevordert teamwork en samenwerking, waarbij je samenwerkt met diverse collega's van verschillende disciplines en vaardigheden, waardoor je sterke professionele relaties opbouwt en je vermogen om in teamverband te werken verbetert.
  • Zichtbaar resultaat en voldoening Werken in de productie biedt de voldoening van het zien van tastbare resultaten van je inspanningen, waarbij je een essentiële rol speelt bij het creëren van hoogwaardige producten die van invloed zijn op consumenten of bedrijven.

Laatste vacatures in de productie

Productiemedewerker

  • Groningen
  • Loondienst
  • Productie / industrie

Productiemedewerker | Actieve baan in de buitenlucht 🌳 "More than pallets" Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken voor toekomstperspectief als productiemedewerker? Sluit je aan bij een van de grootste jongens in de Nederlandse palletindustrie. Dit is geen nieuwkomer, maar een ervaren vakman met een rijke geschiedenis en diepe kennis op het gebied van hergebruik van pallets. Van inkoop en verkoop tot transport en reparatie, zij hebben alles in huis. Als team streef je naar perfectie, en als individuele speler waarborg jij de te leveren kwaliteit. Ben jij de gemotiveerde productiemedewerker die dit team komt versterken? Dan kunnen binnenkort jouw werkdagen zijn van 07.15 - 16.00 uur. En gaat het goed, dan heb je de mogelijkheid om er een vaste collega te worden. Wat ga je doen als productiemedewerker? Elke werkdag kom je op tijd binnen, dan is er nog even tijd voor een warm welkom, een kop koffie of thee, en een praatje met je collega's. Vervolgens worden de orders doorgenomen. Op jouw werkplek zorg je ervoor dat de pallets gesorteerd worden: een stapel voor reparatie, een stapel voor transport, en een stapel voor brandhout. Je werkt lekker in de buitenlucht, dus wees geen koukleum! 🥶 In de loods worden de balken op maat gezaagd, waarna jouw collega ze in elkaar timmert tot nieuwe pallets. Je begint misschien onderaan de productiewerk ladder, maar met de juiste inzet klim je snel omhoog binnen het bedrijf. Ben je de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig, maar houd je van fysiek werk en wil je, jezelf ontwikkelen in de productie industrie, dan ben je ook van harte welkom. Je hebt een werkweek van 37,5 uur, waarbij je diensten kunnen variëren - of dat nu dagdiensten zijn, twee ploegen, of vier dagen van 9,5 uur per dag. Heerlijk die flexibiliteit! Jouw startdatum wordt in overleg bepaald. Wat verwachten we van jou? - Leergierig: Je pikt nieuwe taken snel op; - doorzetter: Repeterend werk schrikt jou niet af; - handig: Ervaring als productiemedewerker is een pluspunt, maar niet vereist; - technisch inzicht: Altijd welkom, maar geen must; - aanpakker: Jij bent van het motto “niet lullen maar poetsen”; - fysiek sterk: Spierballen zijn handig! 💪; - taal: Basiskennis van de Nederlandse taal is fijn, maar we kijken vooral naar jouw motivatie en inzet. Wat bieden wij jou? - Toekomstperspectief: Bij goed functioneren ligt een vaste aanstelling binnen handbereik; - informele sfeer: Een hecht team waarin je je snel thuis voelt; - salaris: Conform CAO, met mogelijkheden tot groei; - flexibele diensten: We houden rekening met jouw voorkeuren; - ontwikkeling: We bieden ruimte om te leren en te groeien binnen het bedrijf. Of je nu al ervaring hebt of graag aan de slag wilt als productiemedewerker en deel wilt uitmaken van dit geweldige palletbedrijf, reageer snel! Je kunt solliciteren door op onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Productiemedewerker in het lab

  • Tolbert
  • Loondienst
  • Productie / industrie

Productiemedewerker in het lab Vies worden en daarvoor ook nog betaald worden? Lees snel verder! Wil jij graag met je handen werken en lijkt het jou leuk om samen met gemotiveerde collega’s ervaring op te doen in een laboratorium? Vind jij het niet erg om vies te worden en kan jij netjes, ordelijk en zorgvuldig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je niet de juiste ervaring, maar lijkt het je wel heel erg leuk om dit werk te doen, dan ben je ook van harte welkom! Voor onze opdrachtgever, een groot geotechnisch onderzoeksbedrijf, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor in het lab. Het betreft een fulltime baan en je kunt per direct starten! Functie inhoud: Voor verschillende projecten, komen er elke dag ca. 5000 grondmonsters binnen, waarvan het gedrag en de gezondheid van de grond moet worden onderzocht. Vanuit 1 meter grondmonster worden delen in bakjes gedaan. Deze bakjes gaan naar de tweede in de lijn en worden er proeven gedaan en/of foto’s genomen. Daarna wordt alles als data vastgelegd. De werkzaamheden zijn systematisch en hierbij is het belangrijk dat je goed het overzicht kan bewaren. Uiteraard wordt er gerouleerd van werkplek. Wat ga je doen? - Voorbereiden en uitvoeren van testen; - registreren van data; - rapporteren en rangschikken van monsters. Functie eisen: - MBO werk- en denkniveau; - goede communicatieve en sociale vaardigheden; - enige werkervaring als productiemedewerker is een grote pré; - nauwkeurig en ordelijk; - geen probleem hebben met routinematige werkzaamheden; - kennis van Windows en MS Office. Wat bieden wij? - Uitdagende en afwisselende functie; - een collegiaal en enthousiast team; - een fulltime baan met toekomstperspectief; - een dynamisch en groeiend bedrijf; - interne opleiding en ruimte om je verder te ontwikkelen; - salaris conform CAO. Ben jij enthousiast en gemotiveerd om als medewerker in het lab aan de slag te gaan? Reageer dan snel! Je kunt solliciteren door op onderstaande button te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Productiemedewerker

  • Groningen
  • Loondienst
  • Productie / industrie

Ter uitbreiding van een zeer divers team bij een jong en dynamisch bedrijf in Groningen, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Het bedrijf is een familiebedrijf dat deel uitmaakt van een grote technische groothandel. Een organisatie met een sterke verbinding in het regionale netwerk. Je hebt een afwisselende functie. Samen met jouw collega’s maak je roosters en onderdorpels ten behoeve van o.a. ramen. De orders die binnen komen, verwerk je naar behoeften en wensen van de klant. Zo is elk rooster weer anders. Tevens houd je goed de voorraadstanden bij. Hoe ziet jouw dag er uit? Om 7.45 uur kom je aan op het werk. Je neemt eerst een bakje koffie of een glas thee en groet je collega’s. Je neemt de opdrachten door, goed lezen is het halve werk! Zijn alle materialen aanwezig? Check! Je neemt plaats aan de band, pakt je gereedschappen en draait het eerste rooster zo in elkaar. Komt dat technisch inzicht van jou zeker goed van pas. 11.30 Uur tijd voor een broodje. Op naar de kantine met je collega’s. Voldaan begin je aan de tweede helft. Eerst even langs het magazijn om de voorraad aan te vullen, goed inlezen en draaien maar. Tussen de roosters en deurdorpels door worden jouw grapje best gewaardeerd. Om 16.15 uur maak je jouw werkplek schoon en laat alles weer netjes achter voor morgen. Functie eisen: - Minimaal (V)MBO niveau; - enige ervaring in de productie; - technisch inzicht is mooi meegenomen; - de wensen van de klant heb jij goed in kaart; - je werkt nauwkeurig; - je voelt je prettig in een klein team; - collegiaal; - bij voorkeur woonachtig in Groningen of omgeving. Wat bieden wij? - Salaris conform CAO; - kans op een vaste baan; - inclusieve werkcultuur; - culturele diversiteit; - jong en dynamisch bedrijf; - informele sfeer; - ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Ben jij diegene die het overzicht bewaart en daarbij ook nog handig is? Dan kun je solliciteren door op onderstaande button te klikken.

Staat je vacature
er niet tussen?

Wij helpen jou graag verder bij het vinden van jouw nieuwe productie baan. Schrijf je in en wij helpen je verder.

Schrijf je in voor onze vacature alert
Schrijf je in en vind jouw nieuwe baan —

Assemblage medewerkers

  • Groningen
  • Loondienst
  • Productie / industrie

Waan je jezelf als een echte coureur over het digitale formule 1 circuit? Stuur dan af op assemblage medewerker. Voor een ontwerp- en montagebedrijf die racesimulators creëert, zijn wij op zoek naar jou! Je start vanaf 29 april en de werkzaamheden duren in ieder geval tot september dit jaar. Functie-inhoud: Als assemblage medewerker zet je de onderdelen in elkaar van de gaspedalen ten behoeve van de race simulatoren. Daarnaast vind je het ook geen probleem om te helpen bij het inpakken van artikelen en houd je van een schone werkplek. Je werkdag begint ’s ochtends om 09.00 uur en rond 17.30 uur ga je op naar huis. Op vrijdag mag je al vanaf 15.30 uur van het weekend genieten. Heb je pauze? Dan is er voldoende ruimte om te ontspannen, door bijvoorbeeld een spelletje aan de flipperkast spelen. Functie eisen: – Technisch inzicht; – flexibel; – fulltime beschikbaar; – enige werkervaring; – heb je logistieke ervaring, dan is dat mooi meegenomen; – affiniteit met computerspellen, voorliefde voor autoraces; – geen problemen hebben met repeterende werkzaamheden. Wat bieden wij? – Salaris is min.. € 2200,00 bruto per maand op basis van 38-urige werkweek; – leuk & hardwerkend team; – groeiend & dynamisch bedrijf; – vrijdag op tijd al weekend; – fulltime baan voor langere tijd. ter uitbreiding van onze poule

In- en uitpakker

  • Groningen
  • Loondienst
  • Logistiek / groothandel, Productie / industrie

Tijdelijk werken als in- & uitpakker Ben jij bezig met een tussenjaar en beschikbaar van week 35 t/m week 38? Of heb je zin in een tijdelijke, afwisselende baan waar je lekker de handen uit de mouwen kunt steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever, een specialist in meubelbeslag voor deuren, zoeken we extra handen voor het in- en uitpakken van artikelen. Het hoofdkantoor staat in Nederland, maar ze leveren al meer dan 80 jaar wereldwijd. 🚪 Functie inhoud: - Het uitpakken van artikelen; - het inpakken van artikelen; - het klaarzetten van orders; - werktijden zijn van 08.00 – 17.00 uur in de omgeving van Hoogezand. Wat zoeken wij: - Iemand die tussen week 35 en week 38 fulltime beschikbaar is (32-40 uur per week); - je bent, bij voorkeur, woonachtig in omgeving Hoogezand of je vindt het niet erg om te reizen; - gemotiveerd en enthousiast; - een aanpakker die houdt van fysiek werk en nauwkeurig kan werken. Wat bieden wij? - Goed verdienen: een bruto uurloon van € 14,25; - reiskosten worden vergoed; - gezellige werkomgeving met leuke collega’s; - een kans om deel uit te maken van een internationaal opererend bedrijf; - fulltime werk van maandag tot en met vrijdag. Krijg jij energie van in- en uitpakwerk en ben je klaar om aan de slag te gaan? Reageer snel en maak deel uit van een dynamisch team! Solliciteren kan door op de onderstaande knop te klikken. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

" Werken met handen is echt iets voor mij."
Lees het succesverhaal

Werken in een ander vakgebied?

Productie toch niet helemaal jouw ding? Kom dan werken in een ander vakgebied!

Schrijf je in voor onze vacature alert